Klik voor meer informatie

Contacteer ons voor meer info

 
Inside Parts

Inside Parts is dé computerspecialist bij uitstek. Wij staan elke dag klaar met raad en daad voor zowel KMO, particulieren als scholen. Breng een bezoekje aan onze website: www.insideparts.be

Speciaal voor de sector van visserij hebben wij ook een aantal laptops in stock die robuuster zijn dan de doorsnee portable. Zo bieden deze laptops een spat- of morsvrij toetsenbord, een extra bescherming van de harde schijf, extra beveiliging en een sterkere behuizing die tegen een stootje kan. Interesse? Neem contact op met onze diensten.

Inside Parts is niet zomaar een computerwinkel zoals er zoveel zijn. Wij onderscheiden ons door geen massaverkoop ("doos-verkoop") te doen, echte persoonlijke service te bieden, de nodige expertise in huis te hebben (opgeleid personeel) en dit alles tegen een concurrentiële eerlijke prijs. Bovendien opteren we slechts voor een aantal merken, dit maakt het mogelijk goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en zijn we zeker van uitstekende kwaliteit te blijven bieden.

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.

 
 
   
 
 
 
 
 
   
 
BRIGULA BVBA (Ray Fish)  ~  Westhinder Marina  ~  B-8380 Zeebrugge  ~  Tel.: 0471/764.252
© Ray Fish | disclaimer
 
   
Nederlands Français