Klik voor meer informatie

Contacteer ons voor meer info

 
Aanbod :  Wrakvissen

Afmeren: naargelang de af te leggen afstand
Aanmeren: naargelang de af te leggen afstand

Tijdstip: gans het jaar

Het wrakvissen is de visserij bij uitstek, vooral als de beet erin zit weet je ’s avonds wel wat je de ganse dag gedaan hebt. Bij mooi helder weer proberen we ons op een gunstige positie te ankeren zodat we de vis niet voortdurend hoeven te storen door de motor telkens op te starten, dit geeft grotere vangstmogelijkheden bij het pilkeren. Bij ruwer weer doen we het op de traditionele “drifter way”, het wat zwaardere werk.
Op vraag van de vissers kan er ook met levend aas op kabeljauw gevist worden, wat even goed mooie resultaten oplevert. Wat u ook vraagt, wij zullen er alles aan doen om uw dag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Bijvangsten: pollak, steenbolk, dorade, in feite alles wat rond een wrak zwemt op dat tijdstip van het jaar.

     

Materiaal:
Neem bij twijfel over uw vismateriaal gerust contact met ons op. Er is tevens ook topklasse materiaal te huur en klein materiaal te koop aan boord.

Aas:
zagers, leeglopers, franse tap, …, kortom alles wat op een haak past. Bij het driften pilkers allerhande modellen naar eigen ervaring.

Prijzen worden u vrijblijvend toegestuurd nadat u ons heeft gecontacteerd.

    

Kortom, met een heerlijk dagje wrakvissen ruim je heel wat muizenissen in je hoofd op en ga je ’s avonds ontspannen (en met vis) terug naar huis. -  Ankervissen  -  Ankervissen op zeebaars  -  Avondvissen  -  Makreelvissen  - 
Wrakvissen  - 
 
 
 
 
 
   
 
BRIGULA BVBA (Ray Fish)  ~  Westhinder Marina  ~  B-8380 Zeebrugge  ~  Tel.: 0471/764.252
© Ray Fish | disclaimer
 
   
Nederlands Français